7 ideja za trpezarijski sto sa kvarcnom pločom

Trpezarija je deo kuće koji okuplja svakog člana porodice. Od zajedničkog uživanja u domaćim obrocima do ozbiljnih diskusija, trpezarije su deo svakodnevnih aktivnosti. Dakle, zašto držati ovaj prostor ograničen na samo nekoliko zastarelih stilova?

Mnogi novi stilovi su nedavno počeli da dobijaju popularnost u svetu kuhinjskog dekora. Ali da li postoji potreba za potpunom preuređenjem izgleda kuhinje? Zašto ne implementirati prelep kvarcni trpezarijski sto koji će privući svačiju pažnju?

Postoji više vrsta materijala koje vlasnici kuća mogu tražiti kao deo svojih trpezarijskih stolova; jedan takav materijal je kvarc. Kvarc ima potencijal da promeni ambijent nečije kuhinje. Nastavite da čitate da biste saznali više o kvarcu i zašto vlasnici kuća razmišljaju o tome da ga koriste kao trpezarijski sto.

Zašto odabrati kvarcne ploče?

Kvarc je projektovani kamen napravljen korišćenjem 93% prirodnog kvarca. Međutim, on nije sasvim prirodan, zbog prisustva smola.

Postoje različite prednosti uvođenja kvarcnih proizvoda u Vašu kuhinju i Vaš dom:

Izgled:

Što se tiče izgleda, kvarcne ploče izgledaju neverovatno. Dolaze u različitim dezenima i bojama, tako da njihovo uparivanje sa sveže ofarbanim zidovima kuhinje nije težak zadatak.

Trajnost:

Neki vlasnici nisu upoznati sa činjenicom da je kvarc neporozni materijal. Ne dozvoljava vodu ili bilo koju drugu tečnost da prođe kroz površinu. Ta karakteristika mu obezbeđuje da traje duži vremenski period.

Minimalno održavanje:

Ne postoji mnogo problema sa kojima se neko mora suočiti da bi se brinuo o kvarcnom trpezarijskom stolu. Ipak, postoji nekoliko efikasnih saveta za održavanje Alirastone ploča koje vlasnici kuća mogu isprobati.

Otporan na grebanje:

Zbog sastava kvarcnog pulta, male su šanse da se trpezarijski sto sa kvarcnom pločom izgrebe. Iako je kvarc prilično otporan na ogrebotine, Alirastone uvek preporučuje upotrebu daske za sečenje.

Dakle, ovo su neki od različitih razloga zašto je korišćenje kvarcnog trpezarijskog stola u kući korisno. Sada, da vidimo kako se ovaj prelepi materijal može elegantno uklopiti u svoje trpezarijske prostore:

  1. Mali kutak u trpezariji

Za one koji nisu entuzijasti za ogromnim prostorom za trpezarije, kvarcna ploča trpezarijskog stola je praktična opcija. Neće pokriti mnogo prostora kao ogromni trpezarijski stolovi.

 

Pored toga, potreban je samo bočni sto i četiri stolice da bi se stvorio udoban trpezarijski kutak. Vlasnici kuća koji vole da eksperimentišu sa bojama mogu uključiti stolice sa elementima različitih boja.

  1. Belo kvarcno ostrvo sa produženim trpezarijskim stolom

Umesto da kupite drugačiji trpezarijski sto od kvarca, zašto se ne biste odlučili ​​za ostrvo sa produženim trpezarijskim stolom?

 

Ovo daje prostor savremenim izgledom i eliminiše potrebu za posebnim stolom. Stavite neke prelepe rustične stolice i trpezarija je potpuna. Na ovaj način, vlasnici kuća mogu direktno da obezbede sveže pripremljenu hranu svojim prijateljima, članovima porodice ili gostima.

  1. Kvarcni trpezarijski sto sa čvrstim metalnim nogama

Ne dopadaju Vam se trpezarijski stolovi sa ogromnim strukturama? Onda je možda vreme da isprobate nešto elegantnije.

Nedavno su vlasnici kuća počeli da se opredeljuju za radne ploče elegantnog izgleda koje imaju čvrste metalne noge. Ovi trpezarijski stolovi izgledaju izuzetno lepo, posebno kada su ukombinovani sa visokokvalitetnim kvarcom.

  1. Trpezarijski sto sa drvenim nastavkom

Na ploču može biti pričvršćen drveni nastavak za uvođenje blagog kontrasta na obični kvarcni trpezarijski sto. Ovo izgleda odlično i daje prostoru poseban osećaj. Čim se ovaj trpezarijski sto postavi, postaće centar pažnje kuhinje. Postavite nekoliko stolica sa elementima iste boje kao i trpezarijski sto i prostorija je opremljena.

  1. Mali sto pričvršćen za ostrvo

Drugačije rešenje za ugradnju kvarcne trpezarijske ploče je dodavanje malog stola na kuhinjsko ostrvo. Ovo omogućava vlasnicima kuća više radnog prostora i savršeno se uklapa kao trpezarijski sto za porodicu. Dodajte malo lepog estetskog osvetljenja u kuhinju i sigurno će uspeti da pridobije pažnju onoga ko poseti kuhinju.

  1. Beli kvarcni raj

Zašto ne pretvorite jednostavnu trpezariju u snežno belu zemlju čuda? Za one koji vole da budu malo ekstravagantni sa unutrašnjim dekorom u svom domu, beli trpezarijski sto sa kvarcnom površinom čini čuda.

Za najbolje rezultate, vlasnici mogu uključiti prelepe staklene lustere i kristalnu vazu na površini kvarcnog trpezarijskog stola. Ovo dodaje još više elegancije prostoru.

  1. Kvarcni trpezarijski sto sa drvenim nosačem

Drvo je tradicionalan materijal koji dobro funkcioniše sa praktično svakom vrstom dekora. Zbog toga se mogu postići estetski rezultati korišćenjem drveta kao potpornog elementa za kvarcni trpezarijski sto. Izgleda izuzetno dobro, a dodavanjem nekoliko drvenih stolica, ceo ambijent trpezarije će dati osećaj seoskog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.
You need to agree with the terms to proceed